Bouw update #1

De bouw van Koopmanskade is gestart en verloopt gestaag! Heb jij dit feestelijke moment gemist? Bekijk dan de video terug op de website bij nieuws. Nu de bouw is gestart komen de eerste woningen nu echt "uit de grond"! Graag laten nemen we jullie mee in dit proces in deze nieuwsbrief. De prognose is, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, dat de eerste woningen volgend jaar zomer worden opgeleverd.

Zoals je kunt zien vordert de bouw van de woningen gestaag en komen de eerste woningen nu echt “uit de grond”! Op deze foto kun je zien dat de eerste kalkzandsteenwanden klaar liggen om gelijmd te worden.

De eerste wanden staan!!! Bij de bouwnummers 1, 2 en 3 staan de eerste kalkzandsteen wanden, voor jullie als koper vaak ECHT het begin van het bouwen van jullie prachtige woning.

Klein weetje: Tussen bouwnummer 3 en 4 zie je van voor naar achteren een rijtje stenen/blokken op de verdiepingsvloer liggen. Dit noemen wij “de kim of kimlaag”. Deze wordt in de specie waterpas gesteld, zodat de grote kalkzandsteenblokken recht opgetrokken kunnen worden.

Ook bij de andere blokken liggen de begane grond vloeren en worden de contouren van de woningen duidelijk zichtbaar.

Dit zijn de bouwnummers 34 t/m 38.

Op de achtergrond zie je de bouwnummers 1 t/m 13, waar de kalkzandsteenblokken klaar liggen Vooraan zie je de bouwnummers 14 t/m 21 en ook hier liggen de begane grond vloeren klaar. Aan de blauwe, groene en rode leidingen is op de foto duidelijk te zien waar de meterkast komt.