Heijmans Vathorst Verkoopevent

Alles weten over de woningen van Laakse Tuinen en Koopmanskade? Kom donderdag 23 januari naar het Heijmans Vathorst Verkoopevent. Kom alles te weten over de grachtenpanden van Koopmanskade en de twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en oeverwoningen van Tuin 4 en 5. Je bent tussen 18.30 – 20.00 uur van harte welkom in het I-centrum in Vathorst.

Stoere grachtenpanden van Koopmanskade

Stoer en ruim leven in je eigen grachtenpand. Dat kan in Koopmanskade. Gelegen aan de oostzijde van grachtenstad De Laak in Amersfoort. Hier woon je heerlijk ruim met uitzicht op het water. Bijna geen grachtenpand is hetzelfde qua grootte, indeling en uiterlijk. Wel zijn ze allemaal stoer, robuust en gedetailleerd.

De verkoop van de grachtenpanden van Koopmanskade is in volle gang en gaat zeer voorspoedig. De grachtenpanden zijn er vanaf €392.000,- vrij op naam en hebben woonoppervlaktes variërend van circa 121 tot 193m².

Wil je meer weten over deze woningen? Bekijk dan de website en kom langs tijdens het Heijmans Vathorst Verkoopevent.

Wonen in Laakse Tuinen is uniek

Maak tijdens het Heijmans Verkoopevent kennis met Tuin 4 en 5! Eén van de eerste nieuwbouwplannen die Laakse Tuinen gaat verrijken. Met dit plan zetten we gelijk de toon, want dit wordt echt heel bijzonder. Hier woon je altijd aan het water of je kijkt er direct op uit. Combineer dit idee met het beeld van mooie bomen en lanen, groene hagen bij de voortuinen en diepe achtertuinen.
In Laakse Tuinen vind je een brede mix van woningen. In Tuin 4 en 5 vind je vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, oeverwoningen met overtuin en herenhuizen. Op de website vind je meer informatie over deze woningtypes.