Koopmanskade brengt al het goede samen

Koopmanskade valt niet alleen op door de aansprekende architectuur. Het plan heeft nog een paar kwaliteiten die maar zelden in één plan samenkomen. Hier woon je bijvoorbeeld om de hoek van het winkelcentrum, maar wel in alle rust. Water voor de deur, zicht op het haventje en een groene plek aan de kade. Zet voor de deur een stoel neer en genieten maar.

Grote grachtenpanden

Welk huis spreekt jou het meeste aan als je de beelden bekijkt? Ze verschillen in grootte, breedte, indeling en uiterlijk, dus je hebt wat te kiezen. De grote, hoge ramen zorgen voor maximaal licht en vrij zicht op het water. En met woonoppervlaktes van circa 120 tot maar liefst 195 m² kun je ook alle kanten op.

De voorbereidingen voor het starten van de bouw zijn in volle gang, de komende weken wordt het bouwterrein ingericht zodat er in juni daadwerkelijk gestart kan worden met de bouw van de woningen.

Bekijk de laatste grachtenpanden »

Nieuwbouwproject Koopmanskade Vathorst Achtertuin

Diepe tuinen met veel ruimte

Achter de huizen gaan ontzettend diepe tuinen schuil. Hier is het goed toeven met mooi weer. Heb je de XL-bergingen al gezien achter in de tuin? Je zou hier een superfijne werkplek, praktijkruimte, winkel of atelier van kunnen maken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de  berging te isoleren en te zorgen voor verwarming. Elektra is al aanwezig. Maak je woon-, hobby- of ondernemersdromen waar in Koopmanskade.